Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasya

    nagyúr

    válasz MikeWazowski #30859 üzenetére

    1-2 ora jatek utan:
    Teljesen sztori centrikus. Lenyegeben megyek elore a sztoriban, sok a parbeszed, a parbeszedekben tobb valasz kozul valaszthatok. A valaszoktol fugg a ház pontozása is akár, vagy a további cselekmény. Pl. beszóltam Pitonnak, hogy azért rontottam el a főzetet, mert xar a recept...erre levont 10 pontot a haztol.

    A haz pontozása számit, hogy mennyit szedek ossze. Az ev vegen elvileg ez alapjan kapok a jatekban extra jutalmat. A jatekban van persze "gonosz osztalytars", aki a vesztemet akarja, meg nekem is csaladi hattertortenetem, ami nem tul fenyes.

    A varazslatokat oran lehet elsajatitani, illetve most a Mardekar titkos parbajkonyvet megkaptam a prefektustol, hogy tanuljak meg "vedekezni". A varazslatok hasznalatahoz a szo elso betujet kell a kijelzore rajzolni.

    Sajnos vannak ugymond cselekvespontok is. Szintenkent novekszik. Pl. mikor valamit hasznalok, es rakattintok valamire, minusz egy pont. Egy fozet elkeszitese kb. -10 pont. Ritkan latni egy hazimanot a kastelyban, aki feltolti maxra a pontjaimat, ha raklikkelek.

    Nem akciodus, vagy ugyessegi (eddig), sokakl inkabb sztori orientalt. A tanarok monologja, koszontoje kb. echte konyv szoveg. Olyan erzesem van, mintha Harry erkezese elott egy evvel egy masik diak sztroijat olvasnam interaktivan, kicsit szabadabb valtoztatasokkal (kivel baratkozom, mit valaszolok, stb.).

Új hozzászólás Aktív témák