Új hozzászólás Aktív témák

  • Crystalheart

    senior tag

    válasz Ijk #12552 üzenetére

    Írtam, hogy ha az élet elém sodor egy olyat, aki nem hátráltatna akár indirekt módon is a céljaim elérésében, akkor én nem vagyok semmi jónak elrontója. Hab volna a tortán, ha még segítene is. De most őszintén, erre kb. egy a millióhoz az esély, és talán sokat mondok.

    Az én agyam álló nap jelenet-ötleteken kattog, és nem pornót akarok rendezni. :) Egyszerűen van mivel elfoglalnom magam, még akkor is, amikor látszólag épp a székbe roskadva nem csinálok semmit. Honnan véled tudni, mire jár az én agyam? :)

    hoffman_: Én azt vallom, egyformán erős szeretetet és kötődést akár több személy iránt is lehet érezni egyazon időben, épp csak nem lehetünk egyszerre két helyen.

    Egyébként én ma befejeztem a Macademi Wasshoit, kellően elmebeteg volt, de szerintem én már nem fogok hosszabb anime-értékeléseket írni, mint korábban, nincs hozzá erőm...

    [oWn]f4te: Amúgy igen, ez szokott lenni a reakció, a férfiak hülyének néznek miatta, nem bírják fölfogni, a nők pedig elég nagy arányban helyeslik. Náluk valószínűleg sokkal kevésbé fontos a szex, nem lételem, nem cél, hanem a kapcsolat egyik beteljesedése. Persze semmi általánosítás, nem mozgok party-körökben... :)

Új hozzászólás Aktív témák