Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Crystalheart #12568 üzenetére

    A szobrodat Teréz Anyáé mellé rendeltem. ;]

    Sokáig hasonlóképpen voltam én is. Persze voltak különbségek; az embereket alapbvetően rühelltem (ez most is áll :D). Írtam, zenét csináltam, próbáltam vígaszt találni, hogy nekem ez jutott, nagyon "cool" a szenvedés, de közben baromira egyedül éreztem magamat - és nem hittem benne, hogy ez változhat; van egy exhibícionista, kezdeményező hajlamom, de nem minden téren.
    Aztán a derült égből villámcsapásként lett egy hosszú (nem annyira, csak 4 év) és csodálatos kapcsolatom. A legőszintébb dolog a világon. Ez MINDENT megváltoztatott. Most már nincs, és SZARABB, mint valaha - mert most már PONTOSAN tudom, hogy mi hiányzik az életemből. És ez nem hasonlítható a családhoz, barátokhoz, bármi máshoz. Ami nem öl meg (csak a lelkem fele halt meg, jó 2 évvel ezelőtt), csak erősebbé tesz, szokták volt mondani.

    "Idegeneknek soha nem hazudok"

    Csak a családtagoknak és barátoknak? Szép. ;]

    "öncélúan semminek nincs értelme"

    És itt mondtad ki a legnagyobb paradoxonodat. Amit csinálsz, teljesen öncélú. Gondolkozz el ezen.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák