Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Crystalheart #12575 üzenetére

    Érdekes módon bizonyos dolgokra nem reagálsz. Ne kérdezd meg, tudod, hogy mire. Mindegy is.

    "Hozzá kell tenni, hogy olyannal, aki nem művészlélek, és nem különösen tehetséges, valószínűleg eleve nem tudnék dűlőre jutni, úgyhogy ilyen nem fordulhatna elő."

    Esetemben ő művészlélek is volt és tehetséges is. Jövőre végez a Képzőművészetin.
    Mi több, én is az vagyok - más kérdés, hogy mindenféle tehetségemet elpazarlom, de mindenkinek megvan a maga keresztje.

    Akárhogyis, valószínűleg ő se veled. ;] Magas az a paripa egy kicsit, karó túl mélyen a torokban.

    Ennek ellenére ismerek jópár olyat, aki nem különösebben tehetséges, nem is kifejezetten művészlélek, mégis remekül kijövünk, sőt, úgy el tudjuk ütni az időt, hogy észre se vesszük. Akkor lehet, hogy mégiscsak belőled hiányzik valami?

    Egy kapcsolatban nem csak a közös, hanem a különböző dolgok is érdekesek. Másrészről meg, ha nem mindkét fél egy érzéketlen tuskó, lehet a másikra hatást gyakorolni is. Ezt persze még tapasztalatok híján nem tudhatod, de nyugodtan elhiheted nekem, hogy így van.

    "az ország hanyatlóban"

    Itt is hagyom az első adandó alkalommal. Mindenesetre köszönd a politikusoknak; bár nem fogok elkezdeni politizálni, mert kevés dolog van, amit ennél jobban utálok vagy kevésbé érdekelne. Meg az Alapelvek is tiltják.

    "a kortárs magas kultúra csak árnyéka régi önmagának"

    Not my problem. Alapból viszket tőle a hátam az esetek 90 %-ban.

    "a szeretett népünk megélhetése forog veszélyben"

    A TE "szeretett" népedé. Nosza, irány a Sínai-hegy. ;]

    "De a legtöbb, amit tehetek, az más."

    Attól, hogy átveszed a Franz Kafka-díjat a "101 bús ballada"-ért vagy csinálsz egy übercsodálatos művészfilmet, vagy a magánytól teljesen begőzölve 50 évesen felvágod az ereidet a fürdőkádban, nem fog a 75 éves, nagybeteg Mariska néni kétszer annyi nyugdíjat kapni, hogy a gázszámla mellett kennyérre és gyógyszerre is legyen pénze.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák