Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Crystalheart #12875 üzenetére

    A KnJ manga lassan készülget. Nyáron több időm lesz, akkor végre kicsit jobban beindul a dolog, meg kijön az első kötet. (A szerkesztő most örömtüzet gyújtott, ugye? ;] :DDD)

    Értem én a célozgatást. Azt már korábban leírtam, hogy én sem vagyok profi fordító. De még csak anyanyelvi szinten sem beszélem az angolt - a japánt meg nemrég kezdtem; de azért ahol tudom, igyekszem valamennyire referenciaként használni (leginkább zavaros esetekben). Csak próbálok törekedni arra, hogy minél jobb legyen a végeredmény, mind nyelvtanilag, mind hangzásilag, mind a karakterek adott körülményeit figyelembe véve. Ez nem jelenti azt, hogy tökéletes, csak azt, hogy van egy (amúgy nem túl magas) standard, ami alá nem szeretnék menni. A hangutánzó szavak fordításától viszont élesen elhatárolódom. :)

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák