Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Crystalheart #12917 üzenetére

    Nekem bejön az FF-ek félig körökre osztott, félig real time harcrendszere. Dinamikus, pörgős, de egy kis gondolkodásra is ad lehetőséget + a nem túl bonyolult kezelés ellenére elég összetett.
    A VII-vel sajna nem játszottam túl sokat, de a VIII-val igen. EPIC. Meg is van origiben. Még 2000-ben vettem, 8 ropiért a papírdobozos verziót - de az 5 CD a mai napig karcmentes. :C
    Nagyon hosszú (az 1. CD úgy volt ~24 óra, hogy már pontosan tudtam, hogy hol és mit kell csinálni), óriási világ, japán flesselés, élő és lélegző karakterek, állat CG, ötletes minijátékok garmadája (a kártya pl. kifejeztten addiktív egyszerű volta ellenére). Pure win.
    Kell egy PlayStation 3...

    "Ehhez nem tudok hozzászólni"

    Én igen. :DDD Viszket a hátam tőle. Pátosz, komolykodás, mélabú, de leginkább szárazság. A kivétel csak erősíti a szabályt.
    A szépirodalomban alapvetően az a szép, hogy szépen el lehet kerülni. :DDD

    "A választékosságra külön gyakorlok, pl. magyarul is folyamatosan szituációs gyakorlatokat végzek"

    Szerintem, ha néha társas Kama Sutra-gyakorlatokat is végeznél, hosszútávon pozitívabb hatást gyakorolnál az életedre. :)

    "Az elég pedig egyéni elbírálás kérdése."

    Engem már az is dühít, amikor ilyeneket olvasok. Hiába, nem lennék jó mártírnak. :D

    "Szóval én ilyeneket vagyok képes produkálni, magam sem értem, hogyan."

    Mi se. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák