Új hozzászólás Aktív témák

  • Pttypang

    veterán

    válasz Nova96 #14767 üzenetére

    Izécoreon van hozzá leírás, nem olvastam át, lehet, hogy spoileres.

    [SPOILER?!]

    A távoli jövőben az emberek a Mennyből kénytelenek visszatérni a Földre, hogy új életet kezdhessenek a kipusztult világban. A Földön azonban egyetlen területet foglalhatnak el, mégpedig “Shinshuu” (Japán) szigeteit. A szűkös élettér miatt készítenek egy alternatív dimenziót, a “Jusou Sekait“. Ahhoz hogy az emberiség visszakerüljön a Mennybe (“Tenjou“), újra kell “élniük” a Föld történelmét, ami a Testamentumban kerül folyamatosan írásra.

    Azonban váratlanul háború tör ki a világban, ami miatt a két dimenzió, a “Shinshuu” és a “Jusou Sekai” egymásnak csapódik. A katasztrófa után a túlélők utolsó erejükkel a megmaradt országokért, illetve földterületekért harcolnak, ami “Kyokutou“-ra korlátozódik. A jelenben azonban történik egy nagy változás: a Testamentum “abbahagyja” a világ történelmének írását 1648-ban, ami miatt még nagyobb káosz tör ki a Földön. Az uralkodók a bizonytalan jövő miatt, azt hiszik itt a világvége, míg mások egy új világ eljövetelét látják ebben az eseményben.

    A történet cselekménye egy független országból indul ki, ahol egy Ariadust nevű akadémián ismerhetjük meg a történet főszereplőit. Az itt tanuló diákok különböző nemzetiségük ellenére próbálják leküzdeni az országaik közötti háborús konfliktusokat, és ehhez speciális kiképzésben vesznek részt. Itt ismerjük meg könnyelmű főszereplőnket, az anime történelem legidiótább mosolyú, legperverzebb fiúját, Aoi Toorit. Ő a diáktanács elnöke, de ennek ellenére úgy aposztrofálják a személyét, hogy nem ért semmihez, és nem is képes harcolni (impossible man, without any power). Mégis valami különleges karizmatikus erő lengi körül, ami miatt mindenki tiszteli.

    [/SPOILER?!]

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák