Új hozzászólás Aktív témák

  • Hintalow

    senior tag

    Éppen mangát olvasok (Asu no Yoichi) mert átment a Hintalow szűrőn, és olvasásra érdemesnek találtatott.
    Ecchi-hárem-szamurájos-romcom témájú, elég sablon, de megvan benne a kis plussz, hogy szerethető legyen.
    Viszont megint a guta kerülget az "egy csokor aranyos lány van beleesve a főhősbe, de az megakill kombóval friendzone-ba küldi őket minden alkalommal, mert képtelen észrevenni az erősebben - gyengébben kimutatott vonzódást." féle téma erőltetésétől.
    Egyszer komolyan nekilátok egy kutatásnak, hogy miért is jó ez nekik odaát, miért szeretik? Erre vágynak?
    Szegények nem csoda, hogy elfogynak (ugye egyre ritkül náluk a párkapcsolat, nem tudnak mit kezdeni egymással a fiúk-lányok)

    Viszont egy helyen felnevettem az olvasás közben: spoilerbe teszem, bár manga lévén kisebb az esélye, hogy valaki nekigyűrkőzik.

    A főhősbe belezúgott egyik leányzó (tipikus tsundere) az iskolai ünnepségen próbálja táncra hívni a srácot, viszont nincs ruhája, így "varázsolnak" neki egy brutáljó ruhát. á'lá hamupipőke. Aztán egy vödör víz hatására a ruha elmállik (mint kiderül wc papírból csinálták a többiek a ruhakölteményt, mert rögtönözni kellett :D ) a lány persze visitva elszalad balhét csinálva.
    Amin borultam az utána lévő jelenet: a huga, aki segített neki, a következő szöveggel megy oda hozzá, miután visszaöltözött:
    "In the end, your usual appereance... a tsunderella till' the end.

    Nem tudom, hogy az eredeti japán verzióban milyen szójátékot használtak, de gratula akár az írónak, akár a fordítónak, nagyon eltalálta :)

    [ Szerkesztve ]

    Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

Új hozzászólás Aktív témák