Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz Tirexi #24399 üzenetére

    "Hát komolyan mondom az ilyet tépném szét cafatokra amikor 12 rész igazából ment a levesbe."

    Amit körbeírtál, általában azt nevezik tucatháremnek, ami az esetek 90 %-ban hanyagolható. Inkább 100%-ban, mert az olyan hárem anime, ami jó, az nem tucat (pl. Love Hina, School Rumble -ez már inkább szerelmi dodekaéder -, Zero no Tsukaima, Asu no Yoichi, reverse harem-ből Fruits Basket, Hana Yori Dango, Saiunkoku Monotogari).

    "Az a baj, hogy előítéletesek vagytok. Hentai.. ahh az biztos csak valami sz@r lehet. Hát nem. "

    ÉN?

    :DDD :DDD :DDD

    Hallod, összes Bible Black vinyón van évek óta, learchiválva. :) Meg másik 30 GB H-anime (azért csak ilyen kevés, mert sajna tényleg nem sok színvonalas van), meg többszáz H-doujin (ami többEZERből lett reduakálva egy 3-400 közötti számra). Csak mert előítéletes vagyok. :D
    "Sima" mangából csak ~10 GB, de itt is a válogatás miatt. Mellé túl vagyok több, mint félezer sorozaton / movie-n / OVA-n / kutyafülén, így lehet, hogy csak a viszonyítási alap miatt vélekedünk másképp - nem tudom, te mit-mennyit láttál / olvastál, főleg, ha hozzávesszük a nem-japán eredetű produktomokat, könyveket, képregényeket, Gőgös Gúnár Gedeon diafilmeket.

    "Nekem pl a loli nem jön be. :D
    El lehet rajta röhögni de egy idő után már irritáló a sok nyávogás benne.
    "

    Röhögni? Nabokov Lolitáján is röhögtél? :U
    KnJ-t nem is merem mondani, pedig az se gyengus dráma (pláne a mangával együtt!). A Monogatari-széria loli-szekciója sem kifejezetten nyávogó viccparádé. Gunslinger Girl? Inkább eret vágnék. Yosuga no Sora Sora-vonala (ami amúgy incest, romance, drama és borderline hentai elegye)? Khm. KHM. Puella Magi Madoka Magica? Szürreális félhorror mahou shoujo betegség. Kure-nai? Vagy a...

    És mindehhez a tökéletes test is hozzáadódik. ^______^

    Egy Ichigo Mashimaro meg csak ultranyugis slice of life megakawaii.

    Az tény, hogy van egynémely sorozat, aminek kell hagyni időt (pár epizód, esetenként akár 1 évad is), de utána Nirvana. Az egyik legkézenfekvőbb példa mondjuk a CLANNAD. Mert míg az első évad is szorakoztató slice of life, jó humorral és egy csipet drámával, a második szezon konkrétan a lélektiprások netovábbja és a nagybetűs alapművek között van a helye.

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák