Új hozzászólás Aktív témák

  • unclefucka

    senior tag

    válasz mark! #37602 üzenetére

    Szívesen. ;)
    Szeretem a romantikus szálú animéket, de az a "baj", hogy a legtöbb ecchi elemekkel is operál a hatás fokozás érdekében, ezért aztán sokat ki kellett hagynom a listából, amit kaptál.
    Majd talán a második körös ajánlónál már meggondolod magad az ecchi tekintetében.

    A hentai stílus nekem sem jön be, de azért van egy-két kivétel, ahol -szintén- a hatás fokozása, illetve a romantikus kapcsolat jellege miatt operálnak hentai elemekkel. Természetesen ezekben nincsenek csápos-szörnyek, meg brutál-bráneres démonok.

    #37603 tDr1v3r: A java még hátra van, készülj a rekeszizmokkal! :DDD

    #37604 -=RelakS=-: Igen, nagyon jól meg volt komponálva. Bár én nem tartottam attól, hogy bármilyen nagyobb baja lesz a kislánynak, vagy meghal. Én inkább azon paráztam sokat, hogy nehogy elvegyék a kislányt, mert akkor Daikichi összeomlott volna.
    Ez is azon kevés animék közé tartozik, amit megkönnyeztem.

    #37606 stratova: A joisei jellege inkább a folytatásban kristályosodik ki, ami nem jelent meg animében, csak a mangában. Rin idősödik és elkezd -komolyabb- érzelmeket táplálni Daikichi iránt, aki -valamelyest- viszonozza ezt.
    Nagyjából olyan, mint a Papa no Iu Koto o Kikinasai! esetében, ahol a nagyobbik lány végül össze is házasodik Yuuta -val.

    Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

Új hozzászólás Aktív témák