Új hozzászólás Aktív témák

  • estikornel

    tag

    Üdv,

    Tegnap elkezdtem, ma befejeztem az Evangeliont, 1-(21-24 Director' Cut) majd ezt követte az End of Evangelion, a két köztes moviet pedig kihagytam mert redditen és itt is azt olvastam, hogy nem szükségesek mert egyik az évadot, másik az EoE-t foglalja össze/vezeti fel. A véleményem így ezek alapján áll majd össze.

    Sokáig azt gondoltam, hogy csak valami túlhypeolt darab amit az igazán veteránok értékeltek fel ennyire. Tetszett, nagyon furcsa volt ez a régi grafika, és ősi ábrázolás mintha 10 évesen néztem volna a Tom és Jerryt rajzt tekintetében csak egy elég abszurd világgal.

    Sztori és a mondanivaló nem biztos, hogy teljesen átjött, de nagyon éltem ezt a biorobotos akciót meg kaszabolást. Nem volt vontatott annak ellenére, hogy 12 óra majdnem az egész, az egyes karakterek háttérsztorija is oké volt, viszont Shinji karaktere a vége felé már nagyon bosszantó volt, túl volt tolva a dráma kicsit szerintem, hiába adott rá magyarázatot az EoE..

    Ha valaki pár mondatban (hát ez most azért nagy challenge) megtudná fogalmazni, hogy miként kellett volna értelmezni az egészet, azt megköszönném, akár privátban, vagy itt spoilerben. Nem egy könnyű darab annyi biztos.

Új hozzászólás Aktív témák