Új hozzászólás Aktív témák

  • Cootermain

    tag

    válasz unclefucka #4880 üzenetére

    Én tegnap fejeztem be 2. alkalommal az első évadot. Eszméletlenül magával ragadó. A karakterek könnyedén megszerethetőek és nagyon aranyosak, a történet pedig eszméletlen poénosra sikerült. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Mindenkinek látnia kell egyszer. A zene szintén ez a kategória. Azóta minden nap meghallgatom pár számukat.
    Személyes kedvenceim: Fuwa Fuwa Time, Watashi no Koi wa Hotchkiss, Curry nochi Rice, Fudepen Ballpen, Don't Say Lazy és újabban a második évad endingje a Listen!! . Persze ezenken kívül rengeteg jó számuk van. Ajánlom az a OST beszerzését mondjuk BakaBT-ről. Rengeteg verzióban éneklik el őket és elég sok számuk van ezeken kívül az extrákról nem is beszélve :) .

    Sayonara Zetsubou Sensei
    Ma fejeztem be ezt a nagyszerü animét. Rajzolás az első pillanattól kezdve magával ragadott, nagyon hasonlít a Bakemonogatari stílusára ( vagy fordítva ). Végülis a rendező mindkét ( 3 ) esetben Shinbo Akiyuki - Arakawa Under the Bridge-t is eltalálta - és mind SHAFT munka. Zenék is elég jók, olyannyira hogy az Opening az egyik kedvencem lett ( Hito Toshite Jiku ga Bureteiru ).
    Maga a történet meglehetősen érdekes és egyben összefüggéstelen a részeket tekintve( egy középiskolás osztály, leginkább lány tanulói és egy pesszimista tanár aki mindig meg akar halni - persze ezt nem kell komolyan venni ). Összességében egy kellemes, "őrült" vígjáték ami - szerintem - néhány egészen lényeges problémára próbál rávilágítani még ha azt néha poénosan is teszi. Az pedig külön érdekes hogy mind a Bakemonogatari, Arakawa és Zetsubou főszereplőjének szinkronja Hiroshi Kamiya.
    Még ma nekiállok a második évadnak, elvileg az egyik szereplő Hatsune Miku hangján fog megszólalni ( már ha nem értettem valamit félre ), külön kíváncsi vagyok rá.

Új hozzászólás Aktív témák