Új hozzászólás Aktív témák

  • KISDUCK

    addikt

    válasz mekker #49572 üzenetére

    Hát a Narutoban csak 5 nagyobb ninja falu volt a többi azokhoz képest egy-két kivételtől eltekintve jelentéktelenek voltak és komolyabb ninjákat csak a jelentősebb falvak tudtak kitermelni. A Narutóban is minden bossnak meg volt a motivációja és ez elég sok animére igaz nem csak a fairy tailre. Azért az nem teljesen valós hogy 1v1-es csaták voltak, mert gyakori volt hogy csapatban harcoltak és a harcok szerintem jól voltak kivitelezve, jó volt a "koreográfia" és azért a technikák számát szépen emelték idővel.
    A Fairy Tailben általában arról szólt minden harc hogy a rossz arc megpi##ázta valamelyik barátot/céh társat és Natsu mérges lett, nyomott "Fel vagyok tüzelve" dumát, tűzsárkány ordítása + néhány ütés meg rugás, ha nem volt elég akkor addig evett trash foodot amíg a kiütésektől pikkelyes nem lett a bőre és úgy verte meg az ellenfelét. Így utólag már nem is értem hogy ezt az animét miért néztem. Ami fájó pont volt hogy az anime elején volt egy rész amikor tűzből kart formált és azzal mászott fel magasra és utána nem volt semmi ilyen technika csak a korábban említett kombó.

    Bónusz: akár hányszor meglátom ezt a jelenetet a Narutoból libabőrös leszek. :D És elég sok epic jelenetet/részt tud felvonultatni ami ugyan ezt a hatást érti el nálam.

Új hozzászólás Aktív témák