Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Bár nem vagyok se harem, se ecchi rajongó, de ha jó a plot (mármint nem a "plot", hanem ténylegesen a sztori, alapfelállás, stílus), bármilyen műfajba tartozó sorozatba belevágok. Most két sorozatot is elkezdtem amik ezen két műfajba tartoznak, mindkettőnek 1. része ment le a héten.

    Vermeil in Gold

    Főhősünk egy mágus iskolába jár, ahol problémába ütközik a familiar idézést illetően. Ám egy rejtélyes könyvek köszönhetően sikerül megidéznie egy démon hölgyeményt, aki elfogadja őt mesterének, cserébe viszont mana-t igényel tőle. Ami az ecchi része, hogy a mana-t csókok formájában veszi el (bár lenne hatásosabb módja is ennek, de főhősünk szemérmes ;) ).
    Első rész alapján a humora, stílusa egész jó, lehet egy kellemes kis sorozat. Ha bejön többi szereplő akkor derül ki mennyire lesz élvezetes igazán.

    Isekai Meikyuu de Harem wo

    Nagy hype-al érkezett, és hát itt előzetesen tényleg csak annyit hangoztattak, hogy a főhős nem fogja megvetni a testi örömöket. Klasszikus isekai mű, fantasy világba került főhős, nem OP, de erős képességekkel.
    Kellemes meglepetés, hogy első részben azért picit belementek az isekai világban ragadás árnyoldalába, de gondolom efölött hamar szemet fognak hunyni (itt se tört meg a főhős első harc után). Első részben még nem volt semmi durva ecchi fronton, kis soft fantáziálás, amiben reménykedek hogy talán inteligens harcok is lesznek benne (OP alapján reménykedem), nem csak öncélú fetrengés. Első csata alapján nem csak az erotika miatt kell a cenzúra talán.

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák