Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Fullmetal Alchemist: Brotherhood

    Csak lement ez is. Jó volt. Én valahol 7-8 pontra tenném. De nálam semmiképp sem mestermű szintű azért. Emlékezetes az tény, ötletes, és jól kitalált, de nekem valami hiányzott még belőle ahhoz, hogy mesterműként tekintsek rá.
    A humora nekem bejött, jókat mosolyogtam rajta. :)
    Egyetlen dolog zavart az egészben. Az, hogy a homonculus-ok egy-egy bűnt testesítenek meg a hétből. És még ki is van mondva, hogy nem szabadna más érzelmet érezniük azon kívül. Namost, ez kb egyik homonculusra sem igaz. :U Például harag-on, a harag egy kis szikrája se tapasztalható. Lusta, hogy lenne lusta, amikor egy ország méretű alagutat ás?! (Attól mert panaszkodik, még nem lesz lusta.) stb stb...
    Ettől függetlenül mint írtam, egy emlékezetes cucc. Nem olyan, amit az ember 1 hét alatt elfelejt. Szóval tényleg jó volt.

    Aztán megnéztem a három live-action movie-t is. :D Kíváncsi voltam, hogy ezt a sztorit, hogyan foglalják össze ~6 órában.
    Kezdjük ott, hogy animéket nem kellene megfilmesíteni. De ha már.. Akkor én azt mondom, hogy minden igénytelensége ellenére, nem tudtam utálni a filmeket. Mert valahol, korrekten bemutatják a sztorit. Persze kevesebb karakterrel, mert nem lett volna mindenkire idő. Néhol szörnyű színészi játékkal, mert itt inkább az volt az elsődleges, hogy kinézetre passzoljanak a színészek, mintsem a színészi tudásuk.. :D A Winry-t alakító csaj az omg... :DDD De minden hülyesége ellenére, azért tényleg próbáltak nagyon hűek maradni az eredeti műhöz.

    Egyébként a többi Fullmetal cucc, hogyan oszlik el az univerzumon belül? Van még említésre érdemes film, vagy sorozat?

    És tegnap újranéztem a Your Name.-et. Abszolút kedvencem. :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák