Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Marky18 #7147 üzenetére

    Fú de sokan írtatok, köszi a válaszokat, jól meglódult a topik :)
    Szóval Markynak először.
    Jó ötlet, csak sajna én nem vettem észre, hogy kiugrottak Fragmentnél. Én ugye Thermalra ugrottam, de előtte még van egy Harvester is. Szóval kiugrottam, és láttam, hogy egyedül repülök. Na mondom f*sza .... De addig eltelt még vagy 10-15 mp kb.

    Meg markknight írta lejjebb, hogy premade squad esetén átadja az ugrást. Én amúgy szivesen átadom bárkinek, de fogalmam sincs, hol jelzi, hogy premade squad. Ennek majd utánanézek akkor, jó ötlet, köszi.
    Nálunk látszik, mert mind egy klubban vagyunk, de ez mondjuk nem mindenkinél van így.

    Amúgy hotzoneba én is ugrottam már, hogy üres volt XD Néha bejön, de mondjuk nálam nem ranked volt.

    gyuribácsi88: Jumpmesterként biztos nem fogok követni senkit. Eleve észre sem veszem, mikor kiugrik.
    500lvl ranked kérdésre meg, ahhoz kell 1000-1500 óra. Ennyi nincs mindenkinek. Nálunk a klubban jópár srácnak nincs is meg az 500
    Casual meg nekem csak premade sqad esetén, nem szivatom magam.
    Na most, ha nem lenne egy olyan része a játéknak, ahol egy kicsit szigorúbbak a szabályok, akkor valszeg már nem játszanék.

    Bennyboy: Igen, ezeket néztem én is, de egyik sem fedi le rendesen. És ugye nincs visszajelzés, pedig jó lenne tudni, hogy van e valami értelme egyáltalán. Az abandoned game, meg a teaming mellett jelentettem már sabotaget és self destructot is (vagy hasonlót)

    Amit meg lentebb írtál, hát bro, minden szavadat adom. Ezért is jövök mostanában Lobával, hogy megkönnyítsem a lootot. Rengeteget segít, szvsz az egyik legegyszerűbb, és leghasznosabb legend, legalábbis early gameben.
    A tacticalja meg brutál jó. Jópárszor segített már lelépnem meleg helyzetekből.

    markknight #7151-re:
    Az a bajom nekem ezzel, hogy 1 K/D alatt értelmetlen. Hosszú távon nem jövök jól ki belőle. De amúgy casualba nagyon élem :) Csak oda Causticot hozok akkor, nem pedig Lobat. ;]

Új hozzászólás Aktív témák