Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Bennyboy #8493 üzenetére

    Tökéletesen igazad van.Egyébként, ha az EA tényleg azt akarná, hogy ilyen ne fordulhasson elő, akkor kikapcsolhatóvá tenné a csetet. Meg egyébként is van rajta csúnybeszéd szűrő, szóval nem is értem.
    Az más kérdés, hogy nem működik rendesen.
    Szóval maradjunk annyiban, hogy ha az EA azt akarná, hogy ne lehessen anyázni, akkor kb 5 perc alatt megoldaná, úgy cirka 100 szót elég lenne bannolni, illetve kicsillagozni :)
    De nyilván nem ez a célja.

    Másrészt, te is tudod Beny, együtt játszunk, sosincs ilyen gond közöttünk. Én a magam részéről élvezem minden percét, mikor csapatjuk csak sajna mostanában vagy délelőtt játszom, vagy késő este, hajnalban, amikor a többiek, Ti nem vagytok fenn. Most is megszáradt a hajam, addig futottam 2 kört WE-n, és megyek is melózni. Este 11 után jövök haza, az otthon éjfél. Mégis kivel játtszak, ha nem randomokkal.

    Az meg egyértelműen a MM hibája, hogy egybites faszokat tesz be melléd. Egészen biztos vagyok benne, hogy komoly statisztikák vannak a játékosokról, hogy kinek mi az ugrási stílusa, melyik a kedvenc helye, mennyit hotdroppol ... stb. A skillbased MM csak így működik, működhet rendesen. A KD meg a rank nem elég, a Respawn meg nem hülye.
    Itt az EA a hunyó az idióta funplay policiyval, amit én úgy élek meg, hogy aki ezen komolyan röhögni tud, az kb komplett idióta kell, hogy legyen.

    Mindenkinél elszakad a cérna, előbb-utóbb más kérdés, hogy van aki nem írja le. Én leírtam, mondhatni rábaszcsiztam, de hogy őszinte legyek, már mikor elírtam, akkor sejtettem, hogy ez lesz.
    Ami egyedül bánt, az a sok beletömött lóvé, a többit kb pont lesz.rom.

    Meg amúgy is, meg kell nézni, hogy ki az, aki rendreutasít.

    Most komolyan, szerinted egy ilyen csövesbánattól érdekel, hogy mégis mit gondol rólam, mikor az emberek kb ezt gondolják róla?
    ;] ;] ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák