Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz markknight #8727 üzenetére

    Miken akadsz fenn. :) A +1-hez. Nem az a baj, hogy a G3-ban vannak birkák. Ez természetes. Az a baj, hogy köszönhetően a MM-nek, vannak diák, és masterek, néha predatorok is. Mindez gold lobbiban. Hát köszi Respawn, verdanyádba, ahogyan akkor mondanám, ha ideges lennék.

    kis adalék:
    Gold Apex Legends Player Matched Against All Predator Squad

    Köszi, de maradjon mindenki a saját tierjében. Nem avval kell jampizni, hogy preda player bronz lobbiban meglövi az 5000dmg-t meg a 23 killt, hanem azzal, hogy mit tud összehozni a saját szintjén. Jaaa, hogy ott kb ugyanannyit, mint én a sajátomban? ;]

    Számomra ez az, ami miatt kukázom a játékot, a többit nagyjából le.rom. Igaz, olyan még sosem volt, hogy minden stimmelt volna, de ez egyre rosszabb. Arról nem beszélve, hogy indítok egy gamet KV mellé, hogy felébredjek, erre az egyik társam kifagy, vissza sem jön, rá 2 percre meg én. Rejoinolni nem lehet. Ha ez ranked lett volna, akkor most 10 perc bünti.

    Szóval, a magam részéről, elővettem a Wii U emut, szépen fut low-mid budget gépen, és az ágyamból Zeldázok, Xenobladezek, meg Donkey Kongozok. Ezt a fost meg le-sza-rom!!!!44!!!4!

Új hozzászólás Aktív témák