Új hozzászólás Aktív témák

  • pucz

    senior tag

    Egy kis infó, tipp. Hátha valakinek segít. Nekem bevált. Lehet csak mai nap osztott nekem jó lobbikat a játék. De nem gyanúsan jók, hanem csak szimplán átlagosan jó játékok voltak.

    Amit csináltam:

    1. Ki töröltem a mentett játékoknál a Respawn mappát, egy az egyben.
    2. Steam > Apex > indítási opció > innen is ki töröltem minden parancsot
    3. C meghajtó (vagy amin van a rendszer, steam) > Program Files X86 > Steam > Steamapps > Common > Apex Legends > CFG. Itt kitöröltem az autoexec konfig filet
    4. Steamen belül toltam egy "Játékfájlok éppségének ellenőrzését"
    5. Töröltem az Easy Anti Cheat klienst

    Ezek után indítottam a játékot. Mindent lehúzott magának. Kért első indítási engedélyt is az EAC.

    Játékon belül egy számomra új dologgal szembesültem. Csak a trio volt elérhető, minden másra azt mondta, mennem kell egyet, hogy be tudjon sorolni a játék. Mentem egyet, instant megölettem magam a legelső emberrel.

    Eztán kiléptem, és újból konfiguráltam mindent, manuálisan.

    Amellett, hogy végre érzem, "MEGY A GOLYÓ", jobban is fut a játék, picit több FPS-em is lett. Ma ezek után még csak nem rossz köröket mentem. Persze, szar társak vannak. Gyilkoló gépek vannak. De játszható a játék, és nincs olyan érzésem, mintha egy felső erő bele avatkozna a játékomba.

    Ha valaki nem tweakelgette a játékot, elég lehet annyi is, hogy a mentett játékokban töröl mindent, meg az Easy Anti Cheatet, és úgy tol egy javítást Steamen belül.

    Remélem segít másnak is, és remélem nem csak tempomary jelenség.

Új hozzászólás Aktív témák