Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Melack #10614 üzenetére

    igen, te vagy ennyire vérmosis :P

    igazad van, nem ismerjük a processzt, csak elképzelésünk van, mert szaros gatyát azt láttunk már, így úgy gondoljuk tudjuk némileg közelíteni a valóságot feltételezésekkel. gondoljuk. bőven előfordulhat, hogy nincs igazunk, ezért kértem, hogy írd le te, első kézből származó infók alapján, hogy mi a kotta.

    alapvetően ahogy én ezt elképzelem:

    van ez a textilpelenka meg van a szar/pisi
    van ez a kakifogó nevű miújság amit már alapból nem tudom micsoda, de feltételezem valami tisztasági betét szerű izé, hogy ne a drága textilpelenka legyen nagyon szaros.
    a szar/pisi (továbbiakban: sp) belemegy ebbe a kakifogóba, majd történik valami.
    mi történik? kidobod? mennyibe kerül a kakifogó darabja? hova dobod ki? mennyire ereszti át a szagokat? mit csinálsz ha csak pisilt? megszárítod a napon? kidobod akkor is? miből van ez? papírból? nem ázik szét a pisitől? textilből? milyen ökolábnyoma van egy kidobott bambusz, kókuszrügy, textil, csillámfaszlámaszőr kakikifogóharapónak?
    jön a pelenka. ez hány réteg? van valami külsőbelsőtömlőszelep rendszer vagy egy réteg? ezek sp-sek lesznek (igen) mit csinálsz velük? mennek a vegyvédelmi zsákba a vasár- és ünnepnapi mosásig vagy azonnal ártalmatlanítás van? ha azonnal ártalmatlanítás van, hogy történik? azonnali áztatás? azonnali mosás? egyenként? hogyan? kézzel? géppel? patakba csapva? ha nem azonnali akkor mennyit gyűjtünk össze? egy heti adagot? vagy újrafelhasználjuk? kőművesmosás? tiszta, egyszer használt, kicsit szaros, nagyon szaros, mosós?
    mossuk. mivel mossuk? kézzel? géppel? tudjuk hogy mennyi baktérium és nem kivánt szerves anyag van a szaros pelenka szarában? mit kezdünk ezzel? hypózzuk? kifőzzük? ökolábnyom, energiaigény? vagy 30 fokos 20 perces napi mosás a géppel negyedpervollal a gyerek meg szokja a bioszférát? marhaepe? mennyilúg? hovamegy? csatornába? annyilúg? ökolábnyom?
    kimossa kiteregeti kivasalja? nemvasalja? csírázike? mennyiidő? tudomnemsok. mégismennyi? órabéred?
    mihez viszonyítunk? mit próbáltunk? eldobható bálás kisipari pelenkát ahol úgy szabódik ahogy esik és 10-ből 6 kicsit selejtes? végigpróbáltuk a kínálatot? akciót ismerjük? smártkártyádvan? egészségpénztáradevan? tudjuke hogy listaár -20%-on megoldható a drogériapelus, ha nem akciós, ha akciós akkor -35%?

    szóval volna pár kérdésem vérmosi részirül, ami segítene tisztázni hogy hogy is van ez a sötétséggel a fejemben ahol csak a hangok vannak meg én és én meg az irén.

    lehet valid választás adott körülmények között és preferenciarendszerben, ezt szerintem senki nem vitatta. a prekoncepcióink szerint nekünk más az optimális. ennyit mondtunk, nem többet. ez a vérpistiség?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák