Új hozzászólás Aktív témák

  • mirci18

    addikt

    válasz DeFranco #10632 üzenetére

    Én is gondolkoztam már ezeken hogy mennyi de mennyi pénzt elköltöttünk eddig a fiunkra főleg úgy hogy miatta is a plusz kiadások miatt változtattam munkahelyet mert szükség volt rá.

    Arról nem is beszélek hogy egy egy gyereknél minimum 18 éves koráig ha úgy vesszük ingyenélő bevételt nem képez csak kiadást.
    Nyilván van ugye családi pótlék és más támogatás de ezek elenyésző összegek.

    De én mindíg úgy fogom fel hogy ezt a pénzt ha nem lenne a fiam magunkra költöttük volna így meg legalább helye és értelme van.
    Ugyanis sem én sem a feleségem nem kerestünk soha olyan jól hogy igazából havonta pénzt félrerakhassunk hanem inkább feléltük és élveztük.
    Nyilván én már évekkel ezelőtt gondolkoztam azért egy b terven egy életbiztosítással és egy kisebb összegű havi megtakarítással amit fizetek is de ezen kívül nincs félretett pénzem.
    A megtakarítást meg nem tekintem egyenlőre annak mivel az majd egy 15-20 múlva éri meg felvenni már ha akkor érni fog valamit.

    Én inkább arra lennék kíváncsi itt a kis közösségünkben hogy azt a pénzt amit most egy egy topikos hozzászóló a gyerekére költ ha nem lenne gyereke magára költené vagy inkább félre rakná?

    Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

Új hozzászólás Aktív témák