Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Real_Necro #10636 üzenetére

    szerintem nem felesleges, nagyon sok tanulságot le lehet vonni akár saját használatra, akár rokoni-ismerősi körben tudást átadni. ez mind-mind nagyon hasznos információ, tegnap vagy egy órán keresztül nézegettem a részletes adatokat különböző metszetekben, hogy hova mikor miért mennyit költöttünk és mennyire volt ez megalapozott, milyen következtetéseket lehet belőle levonni.

    azért csak egy órát, mert éjfélkor már mindenképpen el kellett menni aludni, ma folytatom.

    igaz nekem hobbim az expense tracking és nem kis pályán nyomom, simán megmondom mennyiért vettük a sózott vajat 2014 áprilisban és fajlagosan mennyit használtunk fel belőle hetente. :D

    viccen kívül nagyon érdekesen alakultak a számok egész váratlan helyekre helyeződtek a súlypontok, és ami a nagyon érdekes, hogy szinte nullára ki lehetett volna hozni más preferenciarendszer mentén az első két évet, megkockáztatom, nullára is, ha nagyon szűkre vesszük. és a játék innentől lesz érdekes, amikor ehhez méred a pénzügyi döntéseidet, és így értékeled, hogy vajon az asztalra letett forintokat tényleg összességében optimálisan a legnagyobb hozzáadott értékkel használtad-e el.

    @mtade: hogyne, persze, egy fillért nem sajnálok ebből az összegből, ezért élünk ezért dolgozunk, ez a célunk, az Elnök úrra jól elköltött forintok a legjobb hely ahova rakhatjuk a pénzünk. az indokok fent olvashatók, hogy miért követem mégis. :)

Új hozzászólás Aktív témák