Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz f4lcon #15426 üzenetére

    Mi odaadtuk a gyereknek, hadd játsszon vele, és békénhagytuk vele. Pár nap után megfogdosta, játszott vele kicsit, ekkor odavittük a porszívót is, azzal is hagytuk játszani. A kettőt összeraktuk (bekapcsolás nélkül), és - ki nem találnád :) - hagytuk vele játszani. És így tovább.

    Hetek munkája, de saját maga szívta ki az orrát pár hét múlva (mostmár ki tudja fújni, szóval orrsziporszi elrakva). Ez olyan 1.5 évesen volt. Nyilván amíg ez nem ment, addig lefogtuk, és hát hadd üvöltsön, jobb mintha megfulladna.

    Kb mindennel ezt csináljuk: 1 héttel fülorrgégszet előtt vettünk neki orvosos játékokat, eljátszottuk napi 10szer hogy belenéznek a fülébe/szájába, ő is a miénkbe (nyilván ekkor fennhangon nagy harsány nevetéssel nyugtáztuk...), és így mire eljutottunk a dokihoz, már tartotta fülét neki, meg dugta ki a nyelvét, doki köpni nyelni nem tudott. :)

    Az meg teljesen természetes, hogy néha leszarja, amit mondasz - erre te is leszarod, hogy üvölt/sír (persze nem sokáig). Nem mindent lehet megbeszélni még ilyen kicsi gyerekkel.

    [ Szerkesztve ]

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák