Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    őstag

    válasz Dorian #16313 üzenetére

    "Kiderült, h van egy gyerekzene ami arról szól, h az ősemberek mennek kőbaltával mamutra vadászni" Az amúgy tök jópofa :)

    Fiam is pár napja úgy jött haza oviból, hogy kergetni kezdte az öcsit, közben ordítja hogy "szétverem a fejedet". Kérdeztem, hogy ezt így hogy gondolta és kitől hallotta, kiderült hogy - természetesen - az átok gyerektől a csoportban (többször volt már vele gond tavaly is, fiamat is bántotta már, idén még "csak" ez a húzása volt, hogy ezt ordítva kergeti őket az udvaron...)

    Amikor kiderült hogy bántotta, és szólt óvónéninek, a reakció az volt hogy "üssön vissza" (igen, ötvenes-hatvanas, nyugdíj előtti óvónéni, jó kis beidegződésekkel).

    Ez baromi nehéz ügy egyébként, mert azt sem szeretném, ha nyámnyila lenne a gyerek és hagyja magát, azt sem, ha bajba kerülne (hiszem, hogy egy problémás gyereknek visszaütni csak olaj a tűzre), és spiclit sem akarok belőle nevelni hogy rögtön óvónénihez menjen árulkodni.... és akkor most mondjam azt hogy "ne hallgass óvónénire, hanem csináld azt hogy..."? Grrr.

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák