Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz V.Stryker #3756 üzenetére

    Nálunk még egyelőre megvan az elnöki háló, csak ugye végveszélybe fog kerülni, ha egyszer úgy alakul.

    Tudom, hogy marha kényelmetlen a nyitható kanapén alvás, mi pont ezért vettünk olyan kanapét, ahol nem "keresztben" fekszel (tehát amerre nyitod), hanem hosszában, fejed az egyik karfa felé lábad a másik felé.

    Ehhez kell egy olyan kanapé, aminek az ülőfelülete 180 cm, hiszen ez lesz a fekvőhosszod.

    Mi egy ilyen modellt találtunk megfizethetőt, ezzel a szövettel vettük ezt a típust. A Niki II dupla rugós, tehát a felső szivacson is van rugó meg az alsón is, nem fekszed ki olyan hamar, mint a rugó nélküli csak szivacsost. Ennek ugye az az előnye, hogy egy egybefüggő, homogén felület van alattad, nincs törés meg anyagváltás benne, hogy fejnél kemény, derékban puha lábnál kemény, aztán háromfelé törve ébredsz.

    Szükség esetén az lesz, hogy a francia megy, mi ezen alszunk, 'szt davaj, majd lesz valahogy, de akkor meg a látogató besegítő anyós hova kerül... vagy ez megy át a gyerekszobába (később ifjúsági ágynak tökéletes, még a szövete is fiatalos) és hozzánk kerül a feleségeméktől egy szintén kinyitható.

    Ami meg ide tudna még kerülni feleségeméktől, az egy olyan típus, ami picit L alakú, és plusz fekvőfelülettel lesz téglatest. Arra pedig van egy memóriahabos rátét (nagyon kényelmes, szerintem nem két forint volt) pár centi vastag, de olyan mintha franciaágyon aludnál.

    @Melack: Az ágyatokon lehet egyedül spórolni, - ez alatt mit értesz?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák