Új hozzászólás Aktív témák

  • L4mie

    veterán

    válasz Kean_Sorbo #9046 üzenetére

    Na jó akkor nem én vagyok a helikopter....megnyugodtam :P

    weres: agree, megnézném én is a járgányt, de most éppen melóhelyen megfigyelés alatt állok....nem nagyon akarom indítgatni a játékot :(

    vhw: konkrétan atompro játékostársunk felháborodik amint meghal.
    Azon, hogy Ő minden idők legjobb játékosát kilőtték a csapattársak meg nem azzal voltak elfoglalva, hogy támogassák, hanem saját szájízük szerint játszottak.
    Nos ez a fent emlegetett istenkultuszfaszaplayer rendszerint kinéz egy még életben lévő játékost aki szerinte nem ott van ahol kéne és elkezdi spammelni a chatet válogatott finomságokkal kezdve a felmenőkön át az életképességén keresztük skillen át a rákbetegség megszerzéséig mindenfélével.

    Nos mivel én középszerű játékosnak tartom magam ezért ha látok pár ilyent akkor elgondolkozom, hogy talán nem minden úgy van ahogy én azt az én kis szép világocskában elképzelek, és bár vulgárisan de voltaképpen az ilyen esetekben jó tanácsok tömkelegét kapom :)

    HÁT nem.... főleg mezei magától elszállt retardált kis pöcsökkel van dolgunk, akiknek attól áll fel ha t6 ban csinálnak 500 sebzést és ha ez nem jön össze akkor elkeseredettségükben rajtunk vezetik le frusztráltságuk.

    [ Szerkesztve ]

    Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

Új hozzászólás Aktív témák