Új hozzászólás Aktív témák

  • Danny365

    őstag

    válasz quailstorm #1506 üzenetére

    Nézd, engem ezek közül nagyon sok minden hidegen hagy. Nagy intervallum, de csak a TLE-k alapján tudom belőni, ios-en 60-100k aktív játékos biztos van. Hogy ez a korábbi játékokban több volt? Lehet, de halottnak egyáltalán nem lehet nevezni az A9-et. Igen, pár ember most úgy tűnik tényleg abbahagyta, de ez még boven elhanyagolható. Nyilván ez most hatalmas drámának tűnik, mert ezek az emberek a leghangosabbak, s eddig is volt, aki napi szinten sír valami miatt a G+ csoportban. Hogy a GL mennyi pénzt keres, vagy kereshetne jobb döntésekkel, szinten nem az én dolgom és nem befolyásol semennyire.

    Aki egy fillért nem költ, az is boven tud haladni szépen lassan. Ezek a játékok pedig mind hosszú távú befektetések, már ami az időt illeti. Én a grindot is szeretem, mert nap, mint nap halad az ember.
    A lootbox dolog pedig olyan, amilyen. Nyilván engem is bosszant, mikor látom, hogy más fele annyi tokenből dupla annyit nyit, mint én, de ez benne van a pakliban. A másik meg, hogy bárki bármit mond, de rengeteg tokent lehet szerezni gond nélkül, ingyen.

    Aki később kezdte, ertsd: pár hete, hónapja, annak nyilván nehéz dolga és hátránya van, de ez melyik játékra nem igaz.

    És igenis lehet spórolni. FB-n is folyamat látom, hogy csomoan szinte pár darab tokennel állnak, de mindig, ha nincs event, akkor is. Free autókra alapból nem költünk, illetve eddig 3 unleashed autót kb abszolút ignoraltam és csak megnyitottam aztán annyi, bumm, máris spóroltam több ezer tokent.

    Szoval szerintem egyáltalán nem olyan szar a helyzet. A másik a multis dolog. Van KD? Szar az egész! Nincs? Folyamat megy a lökdösődés, nem jó. Mindneki ugyanazzal az autóval van? Hu, egyszer kilóknek és sose ered őket utol. Stb stb. Valahogy semmi sem jó senkinek, mindig van kifogás, és az a vicc, hogy sokszor egyértemű, hogy egyszerűen a játékos nem elég jó, azért nem tud nyerni.

    De többet nekem ezzel nincs kedvem foglalkozni. Mostanra gondolom a te garazsod is elég kompetitiv, tényleg ennyire fontos, hogy 1-2 autot nem tudunk felhúzni normális szintre? Szerintem nem. Az event alatt pedig kaptunk több ezer tokent, teljesen ingyen és nehézség nélkül. Simán meg lehetne csinálni, hogy valaki éppen csak megnyitja a Chiront, a többit meg elrakja tartalékba, s máris lenne következőnek egy fullos Genty-je például. Nekem kellett a Chiron, így valószínűleg a következő autóm lesz gyengécske, de nem fogok emiatt dühöngeni, mert az egy nevetséges feltételezés, hogy mindnekinek mindent meg kelljen szerezni több csillagosra.

    Viszont látom, már ez a fórum is leginkább a panaszkodasrol szól, úgyhogy ez volt itt az utolsó kommentem.

    Jó versenyzést mindnekinek.

Új hozzászólás Aktív témák