Új hozzászólás Aktív témák

  • Damage

    senior tag

    Az összes AC játékot megvásároltam és végigvittem idáig. Az Origins-nek is megtetszett a hangulata...de! Ez a játék egy komoly bughalmaz! Mindig automatikusan telepíti a frissítést, amikor kijön egy patch (PS4). Az olyan apróságokkal nem is foglalkozom, mint későn betöltődő textúrák, egymásba "olvadt" emberek, sziklába akadás, majd 5 percnyi szenvedés után átjutottam a sziklán és kizuhantam a térképről (3 perc zuhanás után desynchronization). Idegesítőbb, amikor 20 perc "Loading" után sem történik semmi! Szernecsére egy újraindítás elég volt. Mégrosszabb volt, amikor betöltött a játék, az átvezető animációk működtek és utána sötétség. Csak a HUD volt látható és a menü (a térképnél a textűrát nem láttam, csak a POI-kat). Ha kiléptem az Animus-ból Laya-val minden rendben volt és látható, visszaléptem az Animus-ba és újból a sötétség. EGy dolog segített csak (nem, nem az Ubisoft, pedig nekik is írtam): Kiválasztottam egy még fel nem vett küldtetést a térképen és beállítottam, hogy automatikusan oda menjen Bayek az unikornissal, majd vakon próbáltam megtalálni az embert és akkor visszaállt a kép.
    Letöltöttem a Hidden One DLC-t is. Az Ubisoft nem arról híres, hogy mennyire durva fejtörők vannak a játékaiban, de be kell vallanom, ma meg kellett néznem ezt a küldetést a Youtube-on. Egyszerűen nem jöttem rá a megoldásra, pedig első látásra egyértelmű volt, de nem működött.
    Ezt kellett volna elhúzni, de nem ment
    Kiléptem a játékból és újraindítottam. Természetesen máshol volt a "nehezék" és egyből működött.
    Simán működött
    Látható a különbség, hogy miért is nem sikerült. Az ellensúly is érdekes helyzetben volt...
    Sajnos egyéb komoly hibák is vannak a játékban. Volt, hogy egy küldetést nem tudtam megcsinálni, mert lóháton mentem a helyszínre, ahol véget ért a quest. Kb. 5-ször töltöttem vissza és annyi volt a megoldás, hogy gyalog kellett odamenni. Ha lóháton érkeztem és leszálltam, nem történt semmi, nem indult el az átvezető animáció.

    [ Szerkesztve ]

    ''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

Új hozzászólás Aktív témák