Új hozzászólás Aktív témák

  • Malacka

    csendes tag

    Basszus, most vettem egy mSata SSD-t mert bitang lassú a gépem, erre szét kellett dönteni az egész gépet, mert arra nem voltak képesek, hogy az alsó fedél alatt megnyissák a müanyagot ( levehető két csavarral, memoria, HDD ott van, de az SSD felett "ottmaradt" a müanyag.Kb 30 csavart kellett kivenni... és még szétpattintani(Vigyázat a hátlapon is vannak kábelek!)

    Nos beszívtam! Feles méretű mSata SSD megy csak bele- vihetem vissza és reménykedhetem, hogy cserélik!
    Jah és az még drágább.
    HDD<SSD<mSataSDD<mSataSSD mini! Mekkora szívatás, hogy csak kb 2 kis kondi elhelyezése miatt nem lehet odarakni.Ha 30fokba megdöntik a csatit akkor felette is elfér (pláne, ha megvágják a müanyagházat, hogy hozzáférhető legyen) De neeem!Mekkora egy GFSCSDCSDC ez a gép!

    Amúgy 1 éve használom, és abszolut nem vagyok vele megelégedve!Sok gépem volt már, és ez is informatikusként munkára használom, de ekkor ratyiba még nem nyúltam bele.Lassú, az oprendszer is percekig bootol be.A cégnél még van 4 db ugyanilyen gép, csak nagyobb col - tervezés- egyfolytában csak szidják őket.
    Amúgy kopik a billentyűzet is, le kellet celluxxal ragasztanom- 300e forintos gépnél...
    Ezen kivűl alig van WIFI jelem, és a kemény 3 db USBből csak 2 db használható egyszerre, mert olyan közel van kettő egymás mellett, hogy normál pendrive esetén már nem fér el, csak ha a másik oldalra áthelyezem az egyiket.
    Ritka szar - soha rosszabbal még nem találkoztam az Ethernet kártya csatlakozója.Alig lehet kipiszkálni az csatit.Nekem aki folyamatosan használja, már többször eszembe jutott, hogy letöröm onnan, de mivel nem vagyok vandál, és eladáskor ott kell legyen.... most jut eszembe, ha megint szétkapom majd leoperálom onnan.

    Nah ennyi hirtelen: A lényeg nagyon nagyot csalódtam benne... pedig még a WIN7-est is rátettem (összes drivert megtaláltam erre-arra pedig sok helyen olvastam nem megoldható)Win8, Win10, minddel lassú volt :(

    Ebben a mSata SSD ben reménykedtem (emlékeztem rá, hogy direkt olyat vettem amibe SSD+HDD belemegy) de ezzel is megszívatott :(

    passz...

Új hozzászólás Aktív témák