Új hozzászólás Aktív témák

  • Xthor

    csendes tag

    Hm, ami azt illeti nekem is van egy ilyen drága kedves aranyos gagyi alaplapom (m2n32-sli)!
    a lényeg a lényeg, gondoltam veszek bele black dragon ramot 2*2 gigát...
    Vista 64 installkor kék halállal Újjraindul, külön külön akármelyik foglalatba berakva elindul a telepítés s még fel is rakja, de eggyütt akár hogy varjálva az eredmény kékhalál vista telepítéskor. ha feltelepítettem a windowst szintén kékhalál ha mind2 ramot berakom teleítés után. Memoria feszültség nőveléskor beenged lépni a gépbe sőőőt használhatom is, de mihelyst újjraindítok megent nem enged belépni kékhalállal újjraindul, ha megint változtatok a feszültségen ugyan így járok mint az elöbb leírtaknál, viszont a telepítéstnél, akár mire emelem a feszültséget kékhalál!
    A ramok 2 különbözö alaplapban ki lettek proszálva, egy m2n sli-ben és egy p5 valamiben, ahol tökéletesen felengette rakni a wista 64-et, s még feszültséget se kellet rajta állítani...
    Gondoltam szar az alaplapom, persze ahol vettem csöderjárás lett a cégnél, berágtam s vettem egy másik helyen egy ugyan ilyen alaplapot, melynél dettó ugyan ez a problémám!
    Sima xp sp2-nél minden jó csak úgye nem igazán használja a 4 giga ramot mert összesen annyit tud az xp s ebből már levonva az 512-es graphkártya memória, az már csak 3.5, de akkor is csak 2 gigát ad az xp alkalmazásoknak, tudom van valami buhera ami 3 gigát is tud de nem ugy vettem észre hogy jó lenne...
    Ha valaki vmi megoldással tud szolgálni ugy én azt nem bánnám, mert közel vagyok ahoz hogy megfogjam a 2 alaplapot egymásra tegyem s térdemmel darabokra törjem!
    Előre is köszönöm s aki teheti messziről kerülje el ezt az alaplapot!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák