Új hozzászólás Aktív témák

  • dannynet

    tag

    válasz ben11 #1179 üzenetére

    1. Nálam sem működik az említett billentyűkombináció, mert én a Windows WLAN kezelő progiját használom. Tettem egy ,,Vezeték nélküli hálózati kapcsolat'' parancsikont az asztalra, így ha szeretném engedélyezni illetve letiltani a netet, akkor csak rákattintok és a kívánt üzemmódot választom.

    2. Mit jelent az hogy ,,zakatol'' a venti? Nagyon hangosan, vagy alig hallhatóan dolgozik?
    Nézzük a lehetséges okokat: -lehet hogy nem telepítetted fel az ASUS Power4Gear CPU órajelszabályzó programot, így a processzor állandóan a maximális, 1,8 GHz-es órajelen dolgozik. Azonban meg kell jegyeznem, hogy a notidban az egyik legújabb, Keene kódnevű Sempron processzor található, melynek magfeszültsége 1,150 Volt és fogyasztása nem több mint 25 Watt, tehát az állandóan működő hűtés nem természetes jelenség.
    -előfordulhat, hogy te is egy olyan példányt fogtál ki az A6M sorozatból, aminek ,,bugos'' a hűtése: az én gépem hideg indításkor, illetve hibernálásból való visszatéréskor folyamatosan 1800-as percenkénti fordulaton pörgeti a szélkereket. Megoldás: le kell terheli a processzort (pl. elindítani egy kétszáz MB-os fájl tömörítését) és meg kell várni, amíg eléggé felmelegszik a CPU ahhoz, hogy a hűtés magasabb fordulatra kapcsoljon. Ezt követően a terhelés megszüntetésekor helyreáll a rend, tehát csak időközönként fogsz zajt hallani a hűtőrácsok közül.

    3. A merevlemezből jön a hang, a ,,Head Load/Unload techológia'' miatt hallható időközönként kattanás. Bővebben erről: [link]

    4. Korábban megválaszolva, a beépített ODD nem tudja a Lightscribe funkciót.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák