Új hozzászólás Aktív témák

  • ada19

    senior tag

    Sziasztok, pár kérdést szeretnék feltenni egy Asus notival kapcsolatban (1-2 kérdés inkább általános mint Asus-os).

    2 éve használok egy 15,4''-os FuSi notit, meg vagyok vele elégedve, de most úgy néz ki hogy lehetőségem lesz lecserélni. Szeretnék br. 200E FT körül maradni új gépnél is. Úgy érzem hogy elegendő lenne egy kisebb kijelző is, ezáltal akkuidőt spórolhatók, és elsősorban, kényelmesebben tudnám hurcolászni.

    Egy ASUS A8HE-4P002 ([link]) gépet néztem ki, ami sajnos csak Celeron M procival szerelt, de ez nem is lenne gond, mert minden más paramétere tökéletesen elegendő nekem. (Igazából a proci is OK mert a Core Duo eléggé megdobja az árát, és a jelenlegi 1500-as Celeron M-el is meg vagyok elégedve).

    Első kérdésem az lenne, hogy általában milyen minőségűek ezek az Asus gépek? Nyilván nem high-end minőségre vágyok, de teljesen átlagos, kímélő használattól ne essen szét.

    Ha jól tudom maga a ház az összes A8-as esetében ugyanaz, és bizony található köztük 300E FT+-os gép is ahol feltételezem nem engedik meg maguknak a hanyag minőséget.

    Második: ''6 cellás, 3200mAh'' akksival körülbelül, átlagos felhasználással milyen üzemidő csalható ki belőle? A notebook.hu 4000mAh akksival kínálja. A senorg honlapján 3200mAh-s, viszont olcsóbb is 28E Ft-al (és nagyjából mennyi pluszt jelent az a 800mAh?)

    Utolsó így hirtelen: akinek esetleg volt garanciális gondja, mik a tapasztalatok? Korrektek?

    Mégsenem

Új hozzászólás Aktív témák