Új hozzászólás Aktív témák

  • alapz@j

    tag

    válasz VateRicsi #13964 üzenetére

    Nem tartozik garanciális körbe a bővítés, azaz nekem kellene elvinni a szervizbe (ami csak hétköznap délelőtt és kora délután van nyitva) és fizetnem is kellene érte. Ennek ellenére ezt az Asus pofátlanságának tartom, mert a.) nem a papírforma szerinti kiépítésben árulják a termékeiket*, illetve b.) a felhasználói bővítésre szánt slotot használják el gyárilag, nem a rejtettet. Továbbra is fenntartom, hogy nagyon jó ez a gép, csak ilyen apró bosszúságok vannak vele**.

    * sajnos el tudom képzelni, hogy ezek az itthoni / ká-európai terjesztésre szánt olcsósított változatok, mert a kbd alatt, ami a legkönnyebben elérhető slot lenne, tényleg ott van a modul helye kivágva a lemezből és a nyákon is ott vannak a forrasztások, csak nincs ott a keret, ami befogadná a memóriát. Spóroltak rajta 3 dollárt, ezer eladott példánynál az már már 3 kiló :)

    ** pölö továbbra is nagy szívfájdalmam, hogy a géphez mindenhol hirdetett és adott ROG hátizsákba nem fér bele a gép. Ezzel is futok még egy kört a support-nál, érezzék a törödést :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák