Új hozzászólás Aktív témák

  • szabolint

    csendes tag

    válasz egykori #14888 üzenetére

    Nekem egy Asus X50-SL-m van. 2008-ban vettem mikor egyetemre és ezzel együtt kollégiumba kerültem. Egy olyat gépet kerestem ami 150.000 ft ért azért tud valami kis grafikus hokúsz-pokuszt is mutatni.

    Pro- 4 év alatt kétszer volt szervizben egyszer az egyik ram szált el, egyszer pedig a monitor közepén egy fehér csík volt és azt kellett javítani. Még egy jó pont, hogy a szerviz hálózatuk nagyszerű, egy lépést sem kellett itthonról kitennem online intéztem mindent és 1 ft-omba se került. A használatról annyit, hogy a 4-év alatt majdnem minden nap 20 órákat üzemeltettem ( játék, filmnézés, szeretek a gép hangjára aludni :) ) és még most is bírja igaz már érződik rajta, hogy öreg, de netezésre, régebbi játékokra, filmnézésre még most is jó.:) Szóval nekem bevált:)

    Kontra: Maga a gép nagyon melegszik. Hiába tartja karban az ember fújja ki szedi szét takarítja egy 2-3-4 héten belül megint bekoszolódik és felkúszik olyan 70 fokra a hőmérséklete.Illetve a dvd-író egyszer volt cserélve de rá fél évre az is feladta, szóval csak minden 10. lemezt képes úgy ahogy beolvasni.

    Ezeket leszámítva én meg voltam elégedve a hardveres részével az ASUS-nak. A driver supportról inkább nem írok semmit, mert még elmenne a kedved tőlük :P

Új hozzászólás Aktív témák