Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisfirga23

    csendes tag

    Üdv!
    A story röviden annyi hogy vettem a páromnak egy ilyen “kis csodát” Asus Transformer Book (T100TAF).
    Volt rajta gyári oprendszer…bekapcsolásnál működött minden. Ugye ez laptop is és tablet is lehet. Működött mind a kettő módszerrel.
    Ezután jött a baj….:/
    Noh már most…én jobban szeretem azt amikor én telepítem az oprendszert és nem valami gyári “hulladékot” használok.
    Azt most kijelentem hogy nem vagyok egy über mega giga nagy pc guru…de azért nem áll távol tőlem ez a téma…afféle hobbinak tartom ezt. Magamnak is számtalanszor telepítettem már oprendszert ami a mái napig hibátlanul fut.

    Szóval a lényeg… Win 8.1 32bit – with Bing volt gyárilag rajta. Én ezt fogtam és szépen le is töröltem. Innen jöttek a bajok…Röviden annyi hogy usb 2.0-ás pendrive-al szépen vissza akartam rakni rá a Win 8.1pro 32bit verziót. Feltelepült. Ezzel nincs is semmi gond…de már mikor először bekapcsol ott már feltűnik hogy nincs hang, se wifi…Ami 8.1nél elég furi számomra…jóóó igen tudom hogy kell az alaplap driver és társai…felraktam mindent amit találtam hozzá…de attól függetlenül az érintőképre nem reagál semmilyen formában…:/ és van hogy gondol egyet és megfagy…:/ Ez többször elő jön.

    Próbáltam böngészgetni hogy lehet van valami spéci oprendszer ilyen Windows Tablet cuccra…de nem igazán találtam rá semmi okosságra. Esetleg én rontok el valamit már a telepítésnél? Vagy tényleg valami más microsoft rendszer megy ezekre?

    Próbáltam Rufussal és a Win7 USB progival is. De ugyan ez… 64bites oprendszert meg nem ismeri fel bioszban…
    Innen töltöttem le az oprendszereket…szal nem értem…Volt Fat32 volt ntfs módszer….Volt usb 3.0-ás pendrive is…

    Ami meg a legjobban aggaszt h csak felteszem rá a win-t és csak úgy üres járatban is megfagy…szal látszik hogy valami már ott nem stimm. :S

    Valakinek van valami ötlete? Vevő lennék bármi elképzelésre. Köszönöm előre is!

    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák