Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Köszönöm srácok, közben megoldottam :) Valóban az a csavar nem jön ki teljesen egy alátéttel emeli meg a sarkát. Szépen körbe tudtam húzni, egy nagyon vékony műanyag érmével. Olyan mint amit bedobsz a kosárba csak még vékonyabb.

    Képek miatt bocsi, már este lett, és habár nekem elég a ledes fény , a kamerának nem annyira. A lényeg azért látszik. Köszönöm cs.zs. kollégának (is) a múltkori segítséget.

    Belül minimális por, gyakorlatilag patika. :Y
    SSD könnyen helyére ment. Csavarokat sorrendben úgy tettem vissza ahogy kivettem.
    Egy hibát vettem észre, az egyik réz lamella minimálisan rá volt hajolva a tesójára. Egy nagyon vékony puha műanyag lapkával egyenesbe tettem. Így nem akartam hagyni.
    Tudom nem oszt, de mindegy.

    Azonnal látta a BIOS, W11-ben kapott partíciót, Samsung Magician-t feltettem.
    Samu bench teszt alatt 60-65 fok, idle 40. (intel 30fok) Majd játék alatt kiderül mennyire megy fel. Remélem a teszt alatti érték az kb jó lesz élettartam ügyileg.

    Akksi: Laptopos ismerőssel egyeztettem előtte. Úgy döntöttem, egy korábban mással történt baki miatt, hogy annyira feszengették a csatit, hogy leszakadt a lapról, ezért nem húztam le. Tudom írtátok, hogy érdemes. Ez a kényesebbik verziós csati volt, hogy egy kis fém lapocskát kell kiemelni, és úgy lehúzni. Jobban örültem volna amikor egy sima fapad műanyag csati van és azt kell két ujjal körömmel szépen lehúzni, majd visszatolni. Ez a bonyolultabb csati volt. Mindegy ennyit kockáztattam, mert azt megtépem akkor kuka a lap.

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM

Új hozzászólás Aktív témák