Új hozzászólás Aktív témák

  • waces

    aktív tag

    sziasztok,
    nagyon erdekes es mindezekmellett kellemetlen problemaba futottam a hetvegen (nyilvan, mikor maskor, mint amikor dolgozni kene).
    a problemas eszkoz egy f3tc notebook.
    problema 1. : a tolto val'szeg meghalt, mivel a led sem eg rajta (es termeszetesen aramot se ad). ilyenkor mi a gyorsabb? a bolt ahol vettem, vagy nsa? (remelem csak a tolto rossz, ezt holnap kiprobalom egy traveller toltovel).

    problema 2.: na ez a nagyobb gond. semmilyen olyan operacios rendszert nem tudok telepiteni, aminek van meg kvazi dosos (sima, karakteres) felulete. tehat xp, windows 2003/2003. bebootol az original cd/dvd-rol. kiirja, hogy "setup is cheching hardware..." (kb), majd sotetseg es csend. ellenprobakent kiprobalva barmilyen olyan oprendszert gond nelkul tudtam telepiteni, aminek mar csak grafikus telepitoje van (vista, 2008 server, media server). ezt mi a csoda okozhatja? (mar teljes formatalas, ujraparticionalas, minden megvolt es most elfogytak az otleteim).

    (ami talan szamithat elotte mar nem tudott bootolni a hdd-rol. ilyen egyszer mar tortent regebben is, akkor a paragon server suite siman megoldotta (kb egy fixboot, fixmbr kellett neki). most ez se segitett, ezert gondoltam egy xp reinstallt, amikor is kiderult a fenit problema. a hdd-n semmilyen felultei serules nincs. es most, hogy a particiok leugrottak, mar logikaiak sincsenek).

    elore is koszonom a segitseget

    Every living creature on earth dies alone.

Új hozzászólás Aktív témák