Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    Sziasztok!
    Kérdezni szeretnék laptopommal kapcsolatban.
    Annak idején (2008. április környékén) megrendeltem ezt az Asus X53L szériájú notebookot.
    Adatai:
    2x1 GB -667 ddr2 ram
    dualCore Intel pentium T2330 1600 Mhz (12x 133) proci
    Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (448 MB) videokártya (támogatja a directX10-et)
    160 GB HDD ....

    Célom h egy megbízható, filmezésre, internetezésre (VISTA remek futattására), letöltésre, gépelés/szerkesztésre alkalmas gépet vegyek, mert játékra ott van az x360as.
    Na most a baj az, hogy még a sim city 4000is közepes grafikán szörnyen szaggat. STALKER is teljes low-on döcög. Pedig az asztali PC, ami nem dual proci, bár ati kárty(9600 családja...) 1,5gb ram, remekül megy. De ugyanez van a HL2-vel meg számos játékkal.
    Kérdésem annyi, hogy ez annak a hibája h VISTÁM van, vagy gyenge a proci, esetleg az integrált kártya(tudom h az nagy hátrány, de azért annyira szörnyű nem lehet sztem). Legfrissebb driverek vannak fent tudomásom szerint, tehát nem tudom.

    Másik kérdésem pedig az, hgoy tudomásom szerint wifi mellett bluethoot-ra is alkalmas. Amikor megkaptam agépet, alapból telepítve volt a vista, és elérhető volt ez a blue-dolog a wifi bekapcsolása mellett. Most viszont mióta újra tettem nem 1x a gépet(ugyanazokkal a lemezekkel) olyan mintha nem is tudna ilyen szolgáltatást nyújtani. Sehol nem látok róla semmit, drivert is töltöttem a hivatalos honlapról ehhez a laptophoz, felis ment,de semmi.

    Várom válaszotok!

Új hozzászólás Aktív témák