Új hozzászólás Aktív témák

  • Imdre

    aktív tag

    válasz Peak #12314 üzenetére

    Természetesen én legalábbis megértem mit próbálnál "vartyogni". :)
    Kicsit érzékenyen vetted az előző írásom :)
    Én értem mire akarsz itt rávilágítani, de azt sugallod itt a közösségnek, hogy sokan igénytelenek a képi megjelenítés minőségére. Ez lehet így is van, sokan nem "értek" még bele ebbe a követhetetlen digitális forradalomba. De ahogy írtad korábban sok user nem tudná beállítani a megfelelő színvilágot, mert nem ért hozzá, nincs rá ambíciója, "igénytelen", stb. Na most ennek ajánlanál egy izmos htpc-t? Szemben egy előre kalibrált színvilágú, szaktudást nem igénylő médialejátszóval, nyilván Te is gondolhatod mit választ.
    Sokak jönnek a kérdéssel, hogy avi, stb-re mit ajánlanának. Az ilyen felhasználót sem szabad lebecsülni. Biztos vagyok benne, hogy egy PC-ből minden téren többet ki lehet hozni, és ez nem is fog megváltozni - legyen bármilyen médialejátszó gyártó is ellene.
    Azt továbbra is fenntartom, hogy én az eddig megjelenített tartalomba nem láttam semmi általad leírt kivetnivalót (ha igénytelennek tekintesz, tekints annak...). Nyilván nincs összehasonlítási alapom, hiszen nem rendelkezek mindkét eszközzel. Biztosan meg tudnál lepni, ez nem is kétséges, de!... Mivel az én jelenlegi elvárásaimnak az itthoni egyéb eszközeimmel karöltve tökéletesen megfelel - ÉS NEKEM EZ A LÉNYEG. Ha beüt az élet és millás rendszereim lesznek, majd akkor foglalkozok (vagy Te ;] a kérdéssel)
    Nem vagyunk egyformák - ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az első reakciómmal az érdekelt volna, hogy három-négy hozzáértő személynek miért van öt különböző véleménye. Már itt kijön, hogy a profik sem tudnak egymásnak meggyőző érvet felhozni, akkor mit akartok egy "hozzá nem értőtől" :F
    Az viszont természetes, hogy mindenki vállalja a felelősséget az általa ajánlott eszközért, de azt ne várjuk már el, hogy minden igényét kielégítse. Én többek között ezért sem ajánlok másnak semmi műszaki cikket - jó példa a popcorn: sokan szopnak vele, másoknak teljesen megfelelő (és itt legyen szó akár "profikról")!
    Én részemről befejeztem ezt a "vitát", egyébként sem akartam benne részt venni, mert súlytalannak érzem magam benne :D Az előző írásomban elszálltam kicsit, a stílusért sorry :R

    A konfigod továbbra is érdekel, én nem trollkodásból kérdeztem. Ha úgy alakul nyáron összerakok egyet, aztán mehet a ... Tehát a sérülésből ha kilábaltál, akkor várom a részleteket - a programoktól az utolsó csavaron át a távirányíthatóságig (persze kérek egy kb árat is :) )

Új hozzászólás Aktív témák