Új hozzászólás Aktív témák

  • kirkri

    addikt

    válasz kezdő #13243 üzenetére

    Két custom FW elérhető a szerkezethez, neked melyik van fent?

    xEgreat-III-2.1.6.0-by-CSv1.9a-DMD-XLCZ4.1.7z

    illetve

    xEgreat-III-R200S-R300-2.5.6.0-by-CSv2.0-DMD-XLCZ4.5.7z

    Nekem a lejátszó az elsővel érkezett, azonban a kezdeti problémák után (nem ismerte fel belsőnek a rácsatlakoztatott HDD-t, illetve a Transmission sem látott csak 200MB szabad helyet a torrenteknek) lecseréltem a másodikra. Mivel ahogy írtam tegnap más jellegű Transmission problémák léptek fel (eltűnnek időnként torrentek a kliensből) így visszatettem az elsőt.
    Mivel már mindkettőt kitapasztaltam, így állíthatom, hogy mindkettő elég bug-os. :-)

    Viszont az első sokkal gyorsabb. (és az időjárást is csak ezen lehet beállítani, hogy ne állandóan Pekinget mutassa)

    Azonban amit megfigyeltem, hogy a gyári beállítást hiába nyomja meg az ember, az előzőleg beállított opciók nagy része nem áll vissza alapra. Illetve sokszor a hálózatnál hiába állítok át valamit, nem lép életbe csak akkor, ha nyomok egy visszaállítást a gyári beállításokra.

    Összességében nekem kicsit"kínai" a lejátszó. Van összehasonlítási alapom a Popcorn-al és ott ilyen rejtélyes dolgok nincsenek. Annak is vannak hibái, de annál nem tapasztaltam ilyet, hogy egyik pillanatban megy valami, másikban meg nem és közben nem állítottam el semmit. Lehet, hogy a gyári SW használatával nem lennének ilyen gondok és csak a custom SW az oka a sok szívásnak, de sajnos a gyári nem tartalmaz Transmissiont, ami nekem elengedhetetlen.

    Azt eset meg tudja mondani valaki, hogy mi az FTP felhasználói név/jelszó az Egreat lejátszóknál? Ezt nem említik sehol, azonban ha be akarok lépni FTP-n keresztül, akkor kéri.

    21 éve a Prohardveren! ™

Új hozzászólás Aktív témák