Új hozzászólás Aktív témák

  • raus

    aktív tag

    válasz DjKoxi #14153 üzenetére

    Igen így működik, de kényelmesebb volt csak a powert nyomni 5mp-ig:)
    A power+delete is müxik.
    ...más
    Újratelepítettem a popit. Belső USB-re a programokat és a belső vinyót médiatárnak.
    Létrehoztam egy új fix IP címet neki aztán a routerben beállítottam statikusra. Látszik a routerben hogy ott van a hálózaton.
    De a win7 hálózati helyeknél nem látszik a popi (PCH-C200). Ott a PC-m, a router mint médiaszerver(de hogy minek mikor nincs is saját tárhelye), ott a "PCH-C200(myIhome lite)" ikon, meg egy ADBB Internet Gateway Device megjelent amit még sosem láttam. :Y
    Tegnap ugyanitt még ott volt a PCH-C200.
    Viszont tudom csatlakoztatni mint hálózati meghajtót :W és másolok rá TC-ből meg win intézőböl is, írni/olvasni lehet. Parancsikon is van az asztalon. Mi lehet a gond? ftp, nfs, samba futnak a popin, más nem. Azonkívül a popiból a hálózatba ha belépek a főmenüből hogy böngésszek, akkor látja a samba "WORKGROUP"-ot, az "NFS" helyet is és be tudok mélyen menni a PC-ben a már előre megosztott mappákig de nem engedi megnyitni egyiket sem mert bedob egy felhasználó és jelszó ablakot. De miféle felhasználó meg jelszó kell a saját PC-hez amin nincs is semmilyen jelszavam, és megosztottam mindenkinek? Nem értem.
    Ha jól gondolkozom akkor oda vissza el lehet érni az eszközöket a hálózaton nem? Valamint azt szeretném ha ezt a myIhome fost ne kelljen használni, hanem szabadon böngészhessek a megosztott mappákban a popi menüjében és le tudjam játszani a fájlokat a popin.
    Segítsetek!

Új hozzászólás Aktív témák