Új hozzászólás Aktív témák

  • Balage@88

    csendes tag

    Sziasztok!

    Jelenlegi médialejátszóm (o!play mini) leváltásán gondolkodom, mivel néhány hete vettem egy 2 TB-os külső merevlemezt és a lejátszó nincs vele igazán jó barátságban. Persze nem az van, hogy nem olvassa be, csak nagyon nehezen, pontosabban nagyon sokszori próbálkozásra, csatlakoztatásra-leválasztásra és ki-be kapcsolásra. Van hogy fél órán keresztül szenvedek, hogy belolvassa végre, úgyanis ha rádugom a merevlemez felpörög, de semmi nem történik, mintha nem lenne rádugva semmi külső eszköz. A merevlemez egyébként teljesen jó, a számítógépemre dugva is tökéletesen működik, NTFS-re van formázva.
    Amúgy nagyjából egy hete olvastam egy tesztet egy hasonló árú és felszereltségű médialejátszóról, ahol írták, hogy csak 1,5 TB-ig támogatja a merevlemezeket. Létezhet ilyen?
    A lényleg az, hogy tudnátok-e ajánlani nekem egy olyan médialejátszót, ami megbírkózik a 2 TB-os HDD-kel? És ha már váltanék mindenképpen egy jobb lejátszót akarok, ami Sigma Designs chipsetes mint például Dune vagy Popcorn Hour. Az ár nem annyira számít, bár azért ne százezres tétel legyen, én olyan 30 és 60 ezer között gondolkodom.

    Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák