Új hozzászólás Aktív témák

  • cekkk

    veterán

    válasz BBéci #20038 üzenetére

    Ezt a moziszobás Iván írta odaát az avforumon azért neki sem gyenge cuccai vannak otthon ugye emotiva proci meg erősítő,Runco QuantumColor™ Q-750 LED proji plusz Stewart Studiotek 130 G3 vászon plusz a vls tápos dune.
    De magát a szoftver ő se sokra tartja. :Y

    Regger

    Egy A400-t nyomogatok már 2. napja. A kép és hangminőség messze felülmúlja a dune-t. A cuccos viszont totálisan alkalmatlan a használatra, mert:

    - chapter előre kb. 12 mp. Ha meg is történik, van úgy, hogy 1-gyel hátrébb lép az előre helyett
    - chapter hátralépésnél többször simán kilépett a file-ból
    - képpel együtt történő 2x-es tekerésnél a hang lejátszás marad, csak a képet pörgeti, innentől szétesik az egész, és szinte lehetetlen visszanyerni a normális állapotot. Néha csak a teljes exit és újralejátszás segít.
    - BD-ket - a Cinavia szarság miatt - csak lite módban képes lejátszani, aminek több hátulütője van. BD menü nyente, a chapterek kép (jelenet) alapján történő megkeresése, kiválasztása utópia, maradnak a számok. chapter 1,2,3...stb.
    - sokszor nem a filmet kezdi el lejátszani, hanem pld. az extrák közül egyet (Harry Potter pld.)
    - ha a film több m2ts-ből áll, csak a szerencse kérdése, hogy milyen sorrendben kezdi el őket lejátszani

    3-D-t nem tudtam kipróbálni még, mert nincs egyelőre nálam 3-D-s megjelenítő, a Jukebox pedig holnapra marad. Ez, így, ebben a formában kukára való szoftverileg. Elhamarkodott, elkapkodott, messze alulmúlja magát a popi. Rohantak, hogy elsőként jöjjenek elő az új Sigma chippel, erre egy rakás drekk lett belőle. down.gif Sajnálom, mert mondom, a képe és hangja amúgy a földbe döngöli a dune-t. Pedig nekem a tápos van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák