Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz dh66e #20600 üzenetére

    "Látom a szmájlikat nem tudod értelmezni ezért segítek a hajlongó szmájli a hála kifejezése.Tök jó örülök hogy szappanoperává alakul a NAS, bár úgy látom hogy eszed ágában sincs venni így amolyan chat szobává lépett elő a fórum,megérteném ha nem lenne topicja de így..."

    1. Én már rég lepattantam a NAS témáról, mások görgetik tovább az ügyet, ez tökéletes igazolása annak amit mondtam, hogy a téma többeket érdekel, ráadásul a hálózati adattárolás és megosztás, érintőlegesen témába vág.

    2. Tökéletesen tudom értelmezni a smile jeleket, más kérdés, hogy tudatosan nem használom. Rájöhettél volna a szövegből, hogy pontosan a cinikus hálálkodásodra válaszoltam.

    3. Az, hogy te mit értékelsz szappanoperának az itt szóba kerülő témák között, eléggé irreleváns. A témát nem is én vetettem fel, már ment egy ideje a NAS-téma, mire én kérdeztem. Az első és utolsó hozzászólásomig kevesebb mint 3 óra telt el egyébként, mi ebben a "szappanopera"? Ami előtte és utána íródott, az már nem az én saram. Sok embert érdekelt, hozzászóltak, információkat kaptak, vagy csak szívesen elmondták a használati tapasztalataikat egy (nem győzöm hangsúlyozni) érintőlegesen témába vágó dologról. Nem értelek, mit kell ezen ennyit rugózni??? Milyen halaszthatatlan, fontos médialejátszós témát szakítottam félbe vagy hátráltattam ezzel a kérdésfelvetéssel??? És majdnem mindig offtopic-ban voltak az írások.

    4. Abban is tévedsz, hogy "eszem ágában sincs venni" NAS-t. Nem véletlenül kérdeztem rá, nézegettem is őket, választottam is egy nem túl drága HP mikroszervert, hiszen tudom, hogy sokan használják a NAS-t, nyilván nem véletlenül. Csak ahogy merültem bele a témába, egyre több kérdés és kétely merült fel bennem, ezért kérdeztem rá. A válaszokból is kiderült számomra, hogy az én használati céljaimhoz nincs szükségem rá, az igaz, de a kérdésem valós volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák