Új hozzászólás Aktív témák

  • tigipuf

    senior tag

    válasz Dorian #21879 üzenetére

    Nagyon is tudod te azt,mert van itt például egy fórumtárs aki például úgy viszonyul egyes márkákhoz,hogy bottal sem piszkálná meg.
    Szerintem egy korrekt szakember ilyet nem mond,nem noname kínai szekcióban vagyunk,nincs mindenkinek lehetősége 5-600 ezres tételű gépekkel szórakozni,játszadozni.

    Mellesleg teszek a véleményére mert tényleg nevetséges amit itt előad,külföldön kellene neki osztani az igét megfelelő közönségnek,nem itt a sok csórónak akinek már az 50-k-s mplayer is sajnos álom,nem csak az 1 millás plazma.
    De ,hogy néven nevezzem
    BBéci kollegárol regélnék aki éppen a samu egyik csúcs modelljéről írta,hogy egy rakás szar,és csak azért ihletett meg mert volt lehetőségem tegnap a MM-ben látni azt a modellt,hát enyhén túlzásnak érzem a kijelentését,sőt kijelentem baromságnak.
    Kb mintha azt mondanánk egy hyundai i30-as nem autó csak a merci vagy a bmw.
    És köszönöm szépen nagyon jól elvagyok a 42 lw-s ips paneles Lg-el,és abszolúte nincs ingerenciám lecserélni semmilyen plazmára,most is volt lehetőségem egy párat megvizsgálni,nem kérek a "cicergéséből" mert idegesít,oszt csókoltatok mindenkit!!!!

    [ Szerkesztve ]

    "Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."

Új hozzászólás Aktív témák