Új hozzászólás Aktív témák

  • Multibit

    nagyúr

    válasz szucsi57 #23091 üzenetére

    Kérlek, nem beszélek mellé!

    Ha nem vetted volna észre, soha nem beszéltem a felsőbb kategóriás lejátszókról.
    Valóban nem, ugyanis nem beszéltél konkrét típusról. Minden hozzászólásban konkrétan kell fogalmazni a félreértések elkerülése érdekében. Készüléktípussal, vagy chip-típussal jelezve, hogy melyik kütyüre gondolsz. Ha ide betéved valaki, egy hozzászólás alapján téves következtetést vonhat le. Nem feltétlenül fogja korábbi munkásságodat visszaolvasni. Vagy talán gondoljon arra mindig, hogy ugyan általánosan fogalmaztál, de hátha mégis nem így alkartál fogalmazni :)

    (#23086):
    ... Írtam, hogy a Dune nem megbízható cég... ...például a HD hangok lejátszásában látványos buktája volt mindig is... - általános fogalmazás.

    (#22942):
    De akkor miért nem Sigma processzort vesz mindenki? Mi a fenének az a sok gomb, meg doboz, meg kütyü a dobozok belsejében? Hogy elrontsák a Sigma processzor képét? - általános fogalmazás.

    (#22881):
    Elbolondítottak a belső vinyós Dune-vel. A Dune egy amúgy is bizonytalan választás, de az biztos, hogy a belső merevlemez hónapokon belül megfő benne. - általános fogalmazás, ráadásul itt nagyon mellényúltál, mivel bsanya 8642 chipes H1-et vett!

    (#22227):
    Emiatt, aki a valós értékek iránt érdeklődnek, azok úgy járnak el helyesen, ha a Dune lejátszókról és plazma televíziókról elhangzottakat elosztják kettővel. Ugyanakkor, a Mede8er lejátszókkal, valamint az LCD televíziókkal kapcsolatos tartalmakat meg kell szorozni kettővel, hogy a valós értéküket megtudhassuk. - megint csak általános fogalmazás, konkrét típusok nélkül.

    Ja, még valami! Attól, hogy egy készülékben SMP8642 chip működik, nem biztos, hogy felső kategóriás player! Lásd: Dune Smart H1, Popcorn A210.

Új hozzászólás Aktív témák