Új hozzászólás Aktív témák

  • ITI-san

    tag

    válasz BBéci #26023 üzenetére

    Ez speciel nem teljesen van így. :N
    Ha Te mondod, hogy jobb v. rosszabb, akkor Te azt is el tudod mondani, hogy miből gondolod. Természetesen te is dönthetsz érzelmi alapon és azzal is minden okés nekem. Akkor is egy fontos vélemény.
    Sokan szerintem nem próbálták mindkét lejátszót, miért is tették volna, ők sem Teszterek, de azt tudják, vagy érzik hogy ami nekük van az nagyon jó.
    Itt is volt már minden a forumban. Med8er, Dune, Popcorn, WD Tv, Egreat.stb. Szóval van tapasztalat. De egy összehasonlító teszt az bizony nehéz eset. Ahhoz venni kell két gépet, vagy legalább egzakt módon megvizsgálni.

    Speciel szempontjaim azok vannak, de a képminőség az kevésbé szubjektív megítélés.

    pl.: új Sigma proci, mely még alig van kint, talán (Pocor A400) már ódákat hallottam a képjavító tudásáról. Szerintem ezt a különbséget mi még sokan, az életben nem fogjuk látni, mert nem olyan a TV-nk, vagy projektorunk, esetleg nem olyan távolságból nézzük, hogy számítana.
    De persze ez a fogyasztói társadalom, mindig lesz újabb, jobb, érdekesebb mivel el kell Adni.

    A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"

Új hozzászólás Aktív témák