Új hozzászólás Aktív témák

  • access_denied

    senior tag

    válasz cekkk #26029 üzenetére

    Az, hogy egy leírásban nem szerepel a HD hang jelentheti azt, hogy a készülék valószínűleg nem is tudja. Tök mindegy hogy van, ha le van írva, ha nem, ha tudja, akkor jó, ha nem, akkor az fogyatékosság.

    Számomra magas a Dunék árazása, és számomra semmi olyat nem tud a Dune amit hiányolhatnék a Mede8er-ből. A szebb kép témát hagyjuk, nincs moziszobám, ha máshogy süt be a nap, már mást látok, tehát ezt még firtatni sincs kedvem. Biztos vagyok benne, hogy két tévén a két lejátszóval két egymáshoz nagyon közeli beállítás érhető el, ami átlagos felhasználás mellett több mint elegendő.

    A Dune támogatottsága tuti gyengébb, a Mede8erhez majd' hetente jön ki javítás amit a lista böngészésével el lehet dönteni, hogy lényeges-e számunkra. A nem létező listánál ezt nehezebben lehet megtenni.

    Nem akarok vitát szítani, Béci javaslata jó, ha van rá lehetőség, mindkettőt ki kell próbálni és kész. Ha nincs erre lehetőség akkor döntsenek egyéb szempontok: garancia, ár, támogatottság, kezelhetőség, szolgáltatások, stb.

Új hozzászólás Aktív témák