Új hozzászólás Aktív témák

  • access_denied

    senior tag

    válasz cekkk #26032 üzenetére

    A hozzászólás egy része általánosságban íródott és nem neked címezve (utolsó gondolatod). A kép minőségének kérdéskörét elnagyoltnak érzem és szerintem sokan foglalkoznak ezzel úgy, hogy a filmnézési szokásaik vagy lehetőségeik ezt nem indokolják. Kb. mint a kell-e Nautilus a 16 nm-es szobámba?

    Önigazolás? Azért mert leírtam, hogy nálam milyen szempontok voltak lényegesek és mi alapján döntöttem? Nem kell keresnem önigazolást, akkor lennék bajban, ha nem lettem volna elégedett azzal amit kapok. Akkor viszont az önigazolás mellett inkább önámításról lenne szó, de nincs.

    Nem a 102p-ről beszéltem konkrétan, hanem a Dune-ről, leginkább a 303D-ről, melynek leginkább az ára miatt nem volt esélye a Mede8er mellett. E két cucc között döntöttem.

    Ha 102-ről beszéltem volna, akkor benéztem volna a 102 topicba, ahol szembesültem volna azzal a ténnyel, amit írsz, hogy miért is szükségtelen egy jól működő termékhez frissítéseket kiadni, mikor nincs rá szükség. A topikban megtalálod a választ, érdemes beleolvasni és szembesülni azzal, hogy mennyire tökéletes a Dune 102 (ironikus).

    A firmware frissítésre nincs szükség, ha egy termék tökéletes. Firmware frissítés akkor jelenik meg, ha egy termék nem az. A frimware frissítést megejted, ha úgy értékeled, hogy a javítás számodra hoz előnyöket. Végül, amelyik termékhez nincs frissítés, az vagy tökéletes (szoftveresen), vagy rossz a támogatottsága. Szólj, ha valamelyik állítás hamis.

    A sűrű firmware megjelenés számomra ezeket jelenti:
    1. van mit csiszolni
    2. csiszolnak
    3. intenzíven
    4. mivel foglalkoznak a hibákkal, érdekli őket a felhasználók véleménye, elégedettsége nem csak egy szatyor pénz lebeg a szemük előtt

Új hozzászólás Aktív témák