Új hozzászólás Aktív témák

  • Relaxing

    tag

    válasz TCr #27390 üzenetére

    Igen gondoltam, hogy ext3-al esetleg javul a helyzet ámbár akkor a win-re kell egy driver ami lekezeli. (3party)
    A hálózatos problémám csak egy irányú a DUNE nem látja a win8 latt megosztott dolgokat. Együtt lehet ezzel élni mert ha már van benne HDD akkor erre a célra felesleges a hálózat. Viszont ahhoz hogy szintén egy 3party programot kelljen egy felhasználónak telepíteni azért ,hogy valami rendesen működjön szerintem nem elfogadható. Gondolok itt a Transmissionra is. Nem tudom , hogy érzékeled e amit mondani szeretnék ezzel. Vettem egy autót de még kell alá egy trailer mert azzal jobban megy :) (elnagyzolva)
    Az mkv-t rosszul fogalmaztam meg. 1998-ban készült a film. Az mkv mind1 mikor készült de szerintem egy átlagos kódolású semmi "extrát" nem tartalmazó mkv konténerről beszélek. Ez sem lenne jelentős hiba mondjuk 1 év után. Viszont mindjárt az első nap belefutni egy ilyen fájlba egy DUNE-től.
    Amúgy popinak érzésem szerint jobb a hálózatkezelése, legalább is egy C-200 -ast szoktam reszelgetni egy családtagnak. Neki olyan van és átláthatóbb 1.0-ás usernek is érthetőbb.

    (#27394) snemeth : Nem tudom. Komolyan. Talán HTPC de azt is még megrágom magamban. Igazából azt kell eldöntenem még 1-2 nap.hogy a Smart D1 által nyújtott pár feature megér-e annyit amit mondjuk nem adott meg az amúgy ezen a fórumon méltánytalanul elhanyagolt R6S.

    [ Szerkesztve ]

    Bakker - micsoda gubanc!

Új hozzászólás Aktív témák